Emma de Graaf

Content- & Communicatiespecialist B2B | Vodafone Business

Emma is Content- & Communicatiespecialist bij VodafoneZiggo met focus op de zakelijke markt. Nadat zij verschillende marketingcommunicatie rollen heeft bekleed bij o.a. Philips en NS richt zij zich sinds 2019 bij VodafoneZiggo op verschillende vormen van content marketing binnen de zakelijke markt: van videoseries tot podcastreeksen. Met heel veel plezier, wat ze graag uitdraagt aan anderen!

[nieuws]   Hiermee word je als merk een autoriteit in de niche’

Zakelijke podcastserie Out of Office: onze belangrijkste lessen

Parallelronde II: 12:10 - 12:40

Wat begon als een vraag van Vodafone Business aan BNR om samen een toffe podcastserie over hybride werken te ontwikkelen, resulteerde in een succesvolle reeks van 13 afleveringen met de sprekende titel Out of Office. Het belangrijkste doel: ondernemend Nederland kennis laten maken met Vodafone Business als partner op het gebied van hybride werken. Met Jörgen Raymann en Daphne Depassé als scherpe hosts.

Door kennis en inspiratie over hybride werken te delen laat Vodafone Business zien dat zij de wereld van de ondernemer begrijpt. Met veel plezier delen we onze lessen en successen vanuit deze zakelijke podcastreeks.