Sponsors

Interesse in sponsoring van The Dutch Podcast Conference?
Neem contact op met Peter van Balsfoort, p.vanbalsfoort@bbp.nl - +31 (0)348 485 085

Goud

Stichting Audify is de marketingorganisatie die zich inzet voor meer en beter geluid in commerciële communicatie. Audify vertegenwoordigt alle toonaangevende audiomakers en haar verkoophuizen. Tevens is Audify één van de opdrachtgevers van het Nationaal Luister Onderzoek.

https://audify.nl/

We create inspiring dutch podcasts, together with creative makers and brands with courage.

Every ILVY show is unique, educational and has a level of entertainment involved. Every show has the intention of moving its listeners. Furthermore ILVY aims to entertain and help its listeners with every release on a daily basis, with over 1.000 episodes per year.

Launched in 2015, ILVY is the content production company of Mrs. N.M. Nijman Msc, based in Schiedam, the Netherlands (near Rotterdam). Probably ILVY is one of the fastest growing podcast companies in the Netherlands with hundreds of thousands monthly downloads and 10+ new shows in production.

https://ilvy.com/

Zilver

Airborne is de meest ervaren en bekroonde podcastspecialist in Nederland. Met aansprekende en onderscheidende verhalen laten wij mensen naar merken luisteren. Binnen Airborne werken wij met een multidisciplinair team van denkers en makers. Wij zijn verbonden met een groot netwerk van experts binnen het gebied van online marketing, data en technologie. Airborne werkt direct in opdracht van organisaties en merken. Daarnaast werken wij vanuit onze expertise graag samen met andere bureaus, uitgevers en alle grote luisterplatformen.

https://www.airborne.audio/nl

Listn is hét podcastplatform voor professionals. Wij zijn je persoonlijke podcastgids, in de complexe context van de werkende wereld. We tippen je specifieke afleveringen van bekende of onbekende podcasts. Dat doen we op deze site, een wekelijkse nieuwsbrief en via een lijstje in je eigen podcast-app.

https://listn.nl/

Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO) is per 1 januari 2012 actief en verantwoordelijk voor het onderzoek naar het radioluistergedrag van de Nederlandse bevolking en de rapportering daarvan. Het NLO zorgt tevens voor aanpassingen en innovaties in de methode van het luisteronderzoek.

https://nationaalluisteronderzoek.nl/

De beste Nederlandse podcast hosting & podcast marketing toolkit.
Een podcast hosting en podcast marketing toolkit op wereldniveau, zonder dat je concessies hoeft te doen op het gebied van privacy. Wij zijn GDPR compliant en 100% Europees.

https://springcast.fm/

Met expertise in marketing en muziek bouwt ons team aan een beter klinkende wereld. Van kenmerkende soundlogo’s tot complete muzikale huisstijlen. Zo helpen wij marketeers de kracht van sonic branding optimaal te benutten. Want elk merk verdient een identiteit in audio.

https://www.tambr.nl/

We are the global technology and services leader to the audio streaming and podcast industry. Operating in more than 80 countries, we provide innovative technology that enables broadcasters, podcasters, and online music services to build their audience, maximize their revenue, and streamline their operations.

https://www.tritondigital.com/

Brons

Full-service Podcast Agency uit Zwolle

Hallo? Ja jij. We kunnen je niet horen. Je staat nog op mute! Voice Revolution helpt corporate organisaties om zichzelf te unmuten met zakelijke en interne podcasts. Vanuit jouw marketing, communicatie- en HR-strategie maken we het leven van mensen iedere dag een stukje mooier met verhalen die raken. Unmute yourself with Voice Revolution.

https://www.voicerevolution.nl/

Partners

Interesse in een partnerschap? Neem contact op met Peter van Balsfoort, p.vanbalsfoort@bbp.nl - +31 (0)348 485 085

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in meer dan zeven verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 65 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Markteffect is samen met DirectResearch onderdeel van de ME Research Group. De ME Group bestaat uit twee bureaus die uit hetzelfde hout gesneden zijn, hetzelfde DNA hebben en ook hetzelfde doel nastreven: inhoudelijk het allerbeste product leveren.

https://markteffect.nl/