Sponsors

Interesse in sponsoring van The Dutch Podcast Conference?
Neem contact op met Peter van Balsfoort, p.vanbalsfoort@bbp.nl - +31 (0)348 485 085

Goud

Stichting Audify is de marketingorganisatie die zich inzet voor meer en beter geluid in commerciële communicatie. Audify vertegenwoordigt alle toonaangevende audiomakers en haar verkoophuizen. Tevens is Audify één van de opdrachtgevers van het Nationaal Luister Onderzoek.

https://audify.nl/

Zilver

Airborne is de meest ervaren en bekroonde podcastspecialist in Nederland. Met aansprekende en onderscheidende verhalen laten wij mensen naar merken luisteren. Binnen Airborne werken wij met een multidisciplinair team van denkers en makers. Wij zijn verbonden met een groot netwerk van experts binnen het gebied van online marketing, data en technologie. Airborne werkt direct in opdracht van organisaties en merken. Daarnaast werken wij vanuit onze expertise graag samen met andere bureaus, uitgevers en alle grote luisterplatformen.

https://www.airborne.audio/nl

Listn is hét podcastplatform voor professionals. Wij zijn je persoonlijke podcastgids, in de complexe context van de werkende wereld. We tippen je specifieke afleveringen van bekende of onbekende podcasts. Dat doen we op deze site, een wekelijkse nieuwsbrief en via een lijstje in je eigen podcast-app.

https://listn.nl/

Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO) is per 1 januari 2012 actief en verantwoordelijk voor het onderzoek naar het radioluistergedrag van de Nederlandse bevolking en de rapportering daarvan. Het NLO zorgt tevens voor aanpassingen en innovaties in de methode van het luisteronderzoek.

https://nationaalluisteronderzoek.nl/

Met expertise in marketing en muziek bouwt ons team aan een beter klinkende wereld. Van kenmerkende soundlogo’s tot complete muzikale huisstijlen. Zo helpen wij marketeers de kracht van sonic branding optimaal te benutten. Want elk merk verdient een identiteit in audio.

https://www.tambr.nl/

We are the global technology and services leader to the audio streaming and podcast industry. Operating in more than 80 countries, we provide innovative technology that enables broadcasters, podcasters, and online music services to build their audience, maximize their revenue, and streamline their operations.

https://www.tritondigital.com/

Partners

Interesse in een partnerschap? Neem contact op met Peter van Balsfoort, p.vanbalsfoort@bbp.nl - +31 (0)348 485 085

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in meer dan zeven verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 65 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Markteffect is samen met DirectResearch onderdeel van de ME Research Group. De ME Group bestaat uit twee bureaus die uit hetzelfde hout gesneden zijn, hetzelfde DNA hebben en ook hetzelfde doel nastreven: inhoudelijk het allerbeste product leveren.

https://markteffect.nl/