Sponsorbriefing

Dutch Podcast Conference

1 november 2022

B Building Amsterdam
Johan Huizingalaan 763A
1066VH Amsterdam
Nederland

 

Parkeren & OV

B Building is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het metrostation (met metrolijnen 50 en 51) Henk Sneevlietweg bevindt zich op 15 minuten loopafstand.

Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Op het dak van B kun je parkeren, hiervoor geldt een maximaal dagtarief van €12,-.

Sessie

Als sponsor verzorgen jullie een sessie/klantcase in het parallelprogramma van 30 minuten (incl. Q&A). Vul voor elke sessie dit sprekersformulier in. Deze informatie gebruiken wij om jullie sessie te kunnen promoten op de website en via onze marketingkanalen. De volledige sprekersbriefing vind je hier.

Voor vragen over de sessie kun je terecht bij Febe Hendriks: f.hendriks@bbp.nl. Na het event ontvangen jullie de gegevens van de personen die aanwezig waren bij jullie presentaties.

Expositie

Sponsors hebben de mogelijkheid tot plaatsen van een expositieplek in de catering ruimte. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een pop-up wand of banier te plaatsen.

De plek is 3×2 meter en standaard bieden we daarbij één statafel, twee krukken en één stroompunt aan. Mocht je (tegen betaling) een tv-scherm willen huren of andere benodigdheden dan horen we dat graag uiterlijk vrijdag 7 oktober.

De stand kan op dinsdagochtend tussen 06:30 en 08:00 uur worden opgebouwd.

Entreekaarten

Als sponsor hebben jullie recht op een aantal toegangskaarten voor het event (sprekers niet meegerekend). Eventueel “stand personeel” en andere collega’s vallen ook in die toegewezen kaarten. Graag ontvangen wij voor maandag 24 oktober de persoonsgegevens van diegenen die aanwezig zullen zijn.

Je hebt hiervoor al een Excelsheet ontvangen. Vul de sheet in en stuur deze terug naar Stefanie Motzkus via s.motzkus@bbp.nl

Zodra jullie gasten en collega’s geregistreerd zijn ontvangen ze een bevestigingsmail. Eén week voor het event ontvangen ze per mail meer informatie over het evenement, en een dag voor het event ontvangen ze een QR-code met het toegangsbewijs.

Willen jullie extra kaarten bestellen? Dan kun je dat aan Stefanie laten weten. Ieder extra ticket kan worden gekocht met 25% korting.

Mediakit

Wil je voorafgaand aan het event bekend maken dat jullie deelnemen aan de Dutch Podcast Conference, dan kunnen jullie daar eventueel onderstaande banners voor gebruiken.

We helpen jullie graag met jullie marketing! Neem voor gepersonaliseerd materiaal of andere vragen contact op met Febe Hendriks via f.hendriks@bbp.nl